O nouă funcție a Navigatorului Lăcașuri Ortodoxe: Agendă web

Navigatorul Lăcașuri Ortodoxe a pus la dispoziția utilizatorilor săi un nou buton pe care aceștia îl pot vedea la bordul de navigare (aflat mereu în josul ecranului), reprezentat prin emblema:
Noua funcție “Agendă web” este destinată în a-l ajuta pe cel care navighează să își salveze adresele cele mai importante (bookmarks sau favorite) pentru o accesare mai rapida, fara a mai trebui reintrodusa adresa de fiecare data cand este vizitat unul dintre site-urile preferate.
Odată apăsat butonul, în câmpul care se deschide în partea stângă, utilizatorul beneficiază de opțiunile:
  • Salvează pagina curentă (procedura prin care adresa site-ului pe care s-a intrat este salvata in lista)
  • Importă Bookmark-uri (procedura prin care pot fi importate listele de bookmark-uri exportate din alte browsere)
  • Adaugă seaparator (procedura prin care utilizatorul isi poate aranja și rearanja adresele salvate, pe grupuri)
Fiecare adresă salvată în listă beneficiază de un buton de modificare a denumirii și de ștergere a adresei. Prin tragere cu mouse-ul, în sus si in jos, adresele și separatoarele pot fi rearanjate după bunul plac.
Momentan, noul sistem “Agendă web” este disponibil doar pentru varianta de calculator, iar utilizatorii care folosesc la ora actuală Navigatorul Lăcașuri Ortodoxe nu sunt nevoiți să reinstaleze programul pentru a beneficia de această nouă facilitate.
Mai multe amănunte despre Navigatorul Lăcașuri Ortodoxe puteți afla dând click aici.

“Domnul este Duh, şi unde este Duhul Domnului, acolo este libertate. Iar noi toţi, privind ca în oglindă, cu faţa descoperită, slava Domnului, ne prefacem în acelaşi chip din slavă în slavă, ca de la Duhul Domnului.”
— Sfantul Apostol Pavel

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.