IPS Arhiepiscop și Mitropolit Nifon al Târgoviștei i-a premiat pe câștigătorii locali ai Concursului Național ‘Hristos: sufletul satului meu’

BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIŞTEI ne-a informat că vineri, 19 aprilie 2019, la Târgoviște a avut loc faza eparhială a Concursului Național Catehetic „Hristos: sufletul satului meu” – ocazie cu care, la Catedrala din Târgoviște, ÎPS Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon a premiat grupele de cateheză ale parohiilor câștigătoare: Gheboia (loc I), Izvoare (loc II) și Vișina II (loc III). Pe lângă alte premii, cei 30 de elevi clasați pe locul I se vor bucura de o tabără de vară la Mânăstirea Peștera – loc în care au fost descoperite recent Sfintele Moaște ale Cuvioșilor Părinți Mihail și Antonie și ale Pustnicului Necunoscut din Poiana Obârșiei. Mai multe amănunte și fotografii puteți găsi la (adresa).

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.