Iulian Capsali, VIDEO – Conferinta Titan-Bucuresti 2017 si inregistrare integrala

In aceasta seara, Dl. Iulian Capsali va sustine o conferinta in Biserica “Sf. Ier. Nicolae si Sf. Cuv. Antonie de la Iezerul Valcii” din cartierul bucurestean Titan.

Conferinta se inscrie in ciclul “Apologetica”, fiind prezentata de organizatori drept o “intalnire duhovniceasca”, intemeiata pe subiectul, deja in actualitate de mai multa vreme: familia crestina.

Iulian Capsali, VIDEO in direct, inregistrarea video a transmisiunii in directCu toate acestea, titlul conferintei sustinute in aceasta seara de Dl. Iulian Capsali, care va fi transmisa in direct de Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe in colaborare cu organizatorii evenimenteului, va avea si anumite elemente specifice, care sa vizeze in mod deosebit situatia existenta in tara noastra, lucru dezvaluit de randul aflat in cap de afis: “Familia crestina, romaneasca, contemporana, incotro? Realitati si perspective…”

Pentru cei interesati de prezenta personala la locul desfasurarii intalnirii, trebuie sa specificam ca locatia exacta este: Str. Jean Steriadi nr. 19/A, sector 3, Bucuresti, intalnirea cu cei interesati urmand sa inceapa la ora 19:00.

Iulian Capsali, VIDEO in direct, inregistrarea video a transmisiunii in direct

Dupa cum este de inteles si deja ne-am obisnuit in ultimii ani, organizator, gazda si amfitrion ramane sa fie chiar Parohia “Sf. Cuv. Antonie cel Mare” – Titan – Bucuresti, iar intrarea va fi, ca intotdeauna, libera..

Informatia a fost oferita Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe, de catre reprezentantul Comitetului Parohial Organizatoric, Dl. Stelian Gombos. Mai multe despre lacasul ortodox in care va avea loc evenimentul, puteti afla dand click aici: www.bisericasfantulantonie.ro [https://www.bisericasfantulantonie.ro] .

Iulian Capsali, VIDEO in direct, inregistrarea video a transmisiunii in directTransmisiunea in direct va putea fi urmarita in toate paginile noastre: www.lacasuriortodoxe.ro [https://www.lacasuriortodoxe.ro] (sau mai exact: aici, https://lacasuriortodoxe.ro/canale-tv/ [https://lacasuriortodoxe.ro/canale-tv/] , www.lacasuriortodoxe.ro [https://www.lacasuriortodoxe.ro] , cat si in paginile partenerilor nostri si ale retelelelor web partenere, www.reintregirea.ro [https://www.reintregirea.ro] , www.sf-esc.ro [https://www.sf-esc.ro] , in aceasta seara, incepand cu ora 19:00.

VEZI INREGISTRAREA TRANSMISIUNII IN DIRECT a Conferintei Dlui Iulian Capsali, din Titan, integral, dand click aici: https://lacasuriortodoxe.ro/video-noutati/81567-transmisiune-in-direct-conferinta-dl-iulian-capsali-biserica-sfantul-antonie-titan-bucuresti.html [https://lacasuriortodoxe.ro/video-noutati/81567-transmisiune-in-direct-conferinta-dl-iulian-capsali-biserica-sfantul-antonie-titan-bucuresti.html] .

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.