publicat în: Arhivă

FESTIVALUL HANDMADE CREATIVE BUZZ Sibiu, 2017 – 18-20 august

POFTIȚI LA HANDMADE, ATELIERE DE CREAȚIE ȘI VOIE BUNĂ LA FESTIVALUL CREATIVE BUZZ18-20 august 2017, zilinc între 10.00-21.00 în Piața Mică din Sibiu

Ne place să credem că lucrurile frumoase se fac de către oameni, cu oameni! Iar acolo unde există dăruire șivoință este doar o chestiune de timp pentru ca lucrurile să se producă, iar rezultatele să apară!

Dragostea pentru artă adună meșterii populari, dar și împătimiții de creații unice la cea de-a 13-a ediție aFestivalului handmade de la Sibiu, Creative Buzz, în perioada 18-20 august 2017, locul magic de întâlnire fiindPiața Mică.

A 13-a ediție a Festivalului handmade de la Sibiu, Creative BuzzVi se pregătesc 3 zile de cumpărături, patiserie de casă, ateliere de creație pentru copii, demonstrații live &distracție, în care vă facem cunoștință cu cei mai faini meșteri!

Festivalul handmade de la Sibiu, Creative Buzz, a ajuns la ediția 13 și își așteaptă vizitatorii în Piața Mică, pe 18-20 august, zilnic între 10:00-21:00, cu 50 de expozanți și artiști din toată țara.

Creativitate şi talent romȃnesc la CREATIVE BUZZ Sibiu, 2017Scopul evenimentului este de a populariza creativitatea şi talentul romȃnesc, de a informa oamenii desprecalitatea şi unicitatea produselor lucrate manual, de a susține producția si producătorii autohtoni, dar şi de acrea un mediu de dezvoltare creativă pentru copii si pentru cei dornici să participe la ateliere.

Totodată, Creative Buzz este un eveniment dedicat ȋntregii familii, indiferent de vȃrsta!

Cauza sociala a FESTIVALULUI HANDMADE CREATIVE BUZZ Sibiu, 2017“Asociația De Poveste”, cauza socială pe care o susținem la această ediție, a apărut din dorința de a aduce zâmbete pe fețele a peste 250 de copii, de a crea o lume mai bună și un viitor strălucit pentru ei.

Cu ajutorul fondurilor strânse în cadrul festivalului handmade ne propunem să organizăm ieșiri din centrele de plasament pentru copii și să acoperim o parte din costul materialelor folosite de voluntari ân cadrul activităților cu copiii.

Accesul la festival este gratuit! Asociatia Lacasuri Ortodoxe® este partener media oficial al FESTIVALULUI HANDMADE CREATIVE BUZZ Sibiu, 2017.

Anda Suciu – coordonator proiect

Facebook: CreativeBuzz

Web: www.magichandstudio.ro [https://www.magichandstudio.ro]