Andre Scrima – Comentariu la Evanghelia dupa Ioan

FOTO: Andre ScrimaLicenta de utilizare: wikipediaVa oferim adresa la care poate fi gasita noua traducere completă a Comentariului la Evanghelia lui Ioan oferita calugarilor din Manastirea Deir el-Harf, din Liban, de către una dintre cele mai marcante figuri ale Ortodoxiei din secolul XX [https://www.laprocure.com/evangile-jean-commentaire-andre-scrima/9782204122344.html?id_affilie_widget=118 [https://www.laprocure.com/evangile-jean-commentaire-andre-scrima/9782204122344.html?id_affilie_widget=118] ].

Prefata este semnata de Marcel Pirard și Anca Vasiliu, care l-au cunoscut pe autor.

Traducere din limba arabă a fost efectuata de Marcel Pirard (capitolele 1-17) și de Anca Vasiliu, din română (capitolele 18-21).

Arhimandrit al Bisericii Ortodoxe, André Scrima (1925-2000), autorul, a fost cunoscut ca filosof și teolog de formatie. După ce a părăsit România natală, el a devenit reprezentant al Patriarhiei de Constantinopol la Conciliul Vatican II, profesor al Universitatii Sfantul Iosif din Beirut și membru fondator al Academiei Internaționale de Studii Religioase din Bruxelles. (Lăcașuri Ortodoxe)

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.