publicat în: Arhivă

Intampinarea Domnului – transmisiune in direct, ASTAZI, de la ora 7:30

INTAMPINAREA DOMNULUIAstazi, 2 februarie, incepand cu ora 7:30, vizitatorii paginilor Agentiei de stiri Lăcaşuri Ortodoxe pot urmari in direct Slujba Utreniei si Slujba Sfintei Liturghii, la Sarbatoarea Intampinarii Domnului. TRANSMISIUNI SLUJBE ORTODOXE ONLINE din mai multe locatii, simultan

Transmisiunile in direct, realizate simultan din doua locatii diferite – Bucuresti si Urziceni – vor putea fi urmarite in player-ul amplasat in toate paginile agentiei noastre.

Transmisiunile live ale Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe, efectuate simultan din mai multe localitati, pot fi vizionate pe mai multe canale TV, in paralel, in cadrul aceluiasi player TV Lacasuri Ortodoxe.

Va reamintim ca, la fiecare sarbatoare si in fiecare zi de sambata si duminica (iar in perioadele de post, zilnic), in programul TV al Agentiei de stiri Lăcaşuri Ortodoxe puteti urmari transmisiuni video in direct, incepand de la orele 7:30 AM, din mai multe locatii, simultan.

Prima transmisune in direct a unei slujbe ortodoxe a fost efectuata de Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe in anul 2008 – din Sfanta Manastire Halmyris, Murighiol, Tulcea (click aici [https://www.manastireahalmyris.ro/] ).

Iti aducem aproape informatia la care altfel nu ai avea acces. Daca apreciezi activitatea noastra, acum ai ocazia sa primesti un Certificat de Membru Sustinator (Simpatizant) “Lăcaşuri Ortodoxe”, dand click! aici! Cu ocazia celor 10 ani de activitate, te imbratisam ca membru al echipei noastre, cu bucurie!

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.8&appId=545247332293448”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));