NOU! De acum, POTI TRANSMITE SI TU! Primirea Icoanei de la Nicula in Slobozia, LIVE in toata lumea

Icoana facatoare de minuni, care altadata avea sa fie luata aproape cu forta de catre taranii romani, de la un conte maghiar care o confiscase pentru castelul sau, va reusi sa aduca binecuvantarea lui Dumnezeu, alinare și sprijin, si intr-o zona din sudul Romaniei: Icoana de la Nicula vine in Baragan (vezi mai multe amanunte, dand click aici [https://lacasuriortodoxe.ro/turism-pelerinaje/23228-icoana-maicii-domnului-de-la-nicula-adusa-in-slobozia.html] ).

Procesiune in direct: primirea Icoanei de la Nicula, in Slobozia, transmisa LIVE

Astfel, renumita Icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului de la Nicula va fi primita in Municipiul Slobozia, in ziua de vineri, 4 noiembrie 2016, aceasta fiind intampinata la ora 13:45, in fata clopotnitei Catedralei Episcopale, urmand ca, la ora 14:00, sa fie oficiata in interiorul Catedralei o slujba de Te Deum.

Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe va fi prezenta la eveniment, efectuand o transmisiune video live cu aceasta ocazie, care va putea fi urmarita atat in paginile proprii cat si in cele ale site-urilor web care alcatuiesc Reteaua web a Episcopiei Sloboziei si Calarasilor, dar nu numai…

Imediat dupa Slujba de Te-Deum, credinciosii din Baragan vor insoti Icoana Maicii Domnului de la Nicula intr-o procesiune care va traversa pe jos intregul municipiu, in urma careia icoana va fi asezata intr-un baldachin amenjat in curtea Manastirii Sfintii Voievozi, aflata la intrarea in oras dinspre Autostrada Soarelui.

De asemenea, procesiunea va fi transmisa video in direct, din miscare. Poti accesa programul manifestarilor ocazionate de sosirea Icoanei facatoare de minuni Maicii Domnului de la Nicula, dand click aici! [https://lacasuriortodoxe.ro/turism-pelerinaje/23258-icoana-de-la-nicula-ajunge-in-slobozia-program.html]

Icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului de la Nicula va ramane in Slobozia pe toata perioada hramului Manastirii istorice Sfintii Voievozi, pana in dimineata zilei de miercuri, 9 noiembrie, ora 10:00, cand va porni pe drumul de intoarcere spre Manastirea Nicula, aflata in Arhiepiscopia Vadului, Feleacului şi Clujului.

Transmisiunea in direct, care urmeaza sa fie efectuata, vineri, de Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe, cu binecuvantarea PS Parinte VINCENTIU, Episcopul Sloboziei si Calarasilor, va incepe in jurul orei 13:30, cu surprinderea momentului sosirii icoanei sfinte, urmand ca, dupa o scurta pauza, sa fie reluata imediat dupa ora 14:00, odata cu pornirea credinciosilor in procesiune, pe calea urmata spre Manastirea Sfintii Voievozi, traversand intregul municipiu.

Dincolo de limite…

Ca noutate, transmisiunea video in direct va fi pusa gratuit la dispozitia tuturor televiziunilor si publicatiilor on-line care vor dori sa o redea, de asemenea, in direct, abonatilor proprii, prin inserarea in propriile pagini a urmatorului cod de embed:Prin simpla introducere a codului de mai sus in paginile oricarui site web interesat, transmisiunea LIVE ocazionata de intampinarea Icoanei facatoare de minuni a Maicii Domnului de la Nicula in Slobozia (inclusiv procesiunea prin intregul municipiu) va deveni in mod automat vizibila, fara a presupune alte proceduri tehnice suplimentare.

In cazul televiziunilor prin cablu, din tara sau strainatate, pentru preluarea gratuita a transmisiunii in direct, va fi necesara contactarea biroului nostru specializat (lonews@netcreator.ro), din timp, in vederea asigurarii unei pagini special-destinate preluarii dupa standarde tehnice TV, cu riscuri de deconectare accidentala scazute.

Iti aducem aproape informatia la care altfel nu ai avea acces. Daca apreciezi activitatea noastra, acum ai ocazia sa primesti un Certificat de Membru Sustinator (Simpatizant) “Lăcaşuri Ortodoxe”, dand click! aici! Aflandu-ne in cel de-al 10-lea an, te imbratisam ca membru al echipei noastre, cu bucurie!

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.