De marti: 40 de Liturghii, in Catedrala din Urziceni, savarsite in cinstea Sfantului Nectarie

Ieri, 25 septembrie 2015, s-au implinit exact doi ani, de cand particele din Moastele Sfantului Nectarie au fost daruite Pr. Protopop Bogdan Ionut Stancu, pentru a fi gazduite, de atunci, pentru totdeauna, spre inchinarea credinciosilor, in Catedrala Municipiului Urziceni.

Pentru a afla mai multe despre minunea prin care aceste sfinte moaste au ajuns in Urziceni, dati click AICI! [https://lacasuriortodoxe.ro/redactia-lacasuri-ortodoxe/19520-cum-de-au-ajuns-moa-tele-sfantul-ierarh-nectarie-in-catedrala-din-urziceni.html]

Cu ocazia implinirii celor doi ani, Pr. Protopop Bogdan Ionut Stancu a dezvaluit, pentru Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe:

“Incepand de marti, 29 septembrie, vom savarsi zilnic Sfanta Liturghie, timp de 40 de zile. Acest ciclu de slujbe se va incheia exact in data de 9 noiembrie, atunci cand Biserica ortodoxa il cinsteste in mod deosebit pe Sfantul Ierarh si Vindecator (Taumaturg) Nectarie din Eghina”.

Pentru a citi mai multe informatii legate despre acest mare sfant, cat si despre prezenta Moastelor Sfantului Nectarie in Episcopia Sloboziei si Calarasilor, pastorita de Preasfintitul Parinte Episcop Vincentiu, dati click aici. [https://lacasuriortodoxe.ro/search/Sfantul%20Nectarie.html” target=“_blank]

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.