Boxerul american Roy Jones, trecut si el pe lista neagra a Ucrainei

După ce a vizitat Crimeea și s-a întâlnit cu Președintele rus Vladimir Putin, Roy Jones, considerat ca fiind unul dintre cei mai mari boxeri ai tuturor timpurilor, este de acum si el inamicul public al Ucrainei.

Fostul campion de box multi-divizionar cunoscut pentru viteza sa, pentru tehnica neconventionala și puterea devastatoare a knock-out-ului, a fost plasat pe lista neagră ucraineana, a “trădătorilor” și “teroriștilor”.

Conform Sputnik, in timpul vizitei sale în Crimeea, Jones s-a întâlnit cu Putin și i-a dezvăluit că ar fi interesat în obținerea unui cetățenii ruse…

“… astfel încât să pot face afaceri aici. Pentru că toți oamenii de aici par să il iubeasca pe Roy Jones. Și-mi place când oamenii mă iubesc”, a spus Jones.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.