Rusia are un avantaj remarcabil in domeniul IT

Președintele rus Vladimir Putin a declarat, ieri, că Rusia are un avantaj competitiv în domeniul IT, dar ca acest lucru nu ar trebui să implice vanitate, informeaza serviciul specializat in realizarea de site-uri web la comanda [https://netcreator.ro] si servicii de gazduire web [https://netcreator.us] NETCreator, care citeaza Sputnik.

Lucrurile de bază, cum ar fi matematica și alte componente ale tehnologiilor IT trebuie dezvoltate.

“De aceea, nu ar trebui să existe vreo urma de vanitate in faptul ca detinem cele mai bune creiere in IT, dar avem cu siguranta un avantaj competitiv, și ar trebui să-l folosim”, a spus Președintele Rusiei, în timpul unui forum educational pentru tineri.

Cu toate acestea, Putin a subliniat că Rusia ar trebui să dezvolte cooperarea în acest domeniu cu toate țările, inclusiv cu BRICS.

“Am fost întotdeauna mândru de școala noastră de matematica, dar[…] nu trebuie să ne culcam pe lauri, trebuie să analizăm în mod obiectiv tot ce se întâmplă în cele mai importante și promițătoare sectoare”, a adăugat Putin, conform Sputnik.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.