publicat în: Arhivă

Pogorarea Sfantului Duh (Cincizecime – Rusalii) – Transmisiune in direct: Slujba arhiereasca in Urziceni

In aceasta duminica, 31 mai 2015, a Pogorarii Sfantului Duh (Cincizecime sau Rusalii), Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe va transmite in direct Slujba Sfintei Liturghii Arhieresti, din Catedrala Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena, a Municipiului Urziceni. Transmisiunea va incepe la ora 8:00 AM.

Slujba, oficiata in Catedrala Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena din Urziceni, va fi condusa de Preasfinţitul Părinte Vincentiu, Episcopul Sloboziei si Calarasilor, slujind alaturi de alti preoti din eparhie.

Conform informatiilor oferite de Pr. Protopop de Urziceni, Bogdan-Ionut Stancu, paroh al catedralei, credinciosii se vor putea inchina, si cu aceasta ocazie, la moastele Sfantului Ierarh Nectarie, care sunt pastrate in acest lacas ortodox, si care vor fi scoase, incepand cu primele ore ale diminetii, pe esplanada din fata Catedralei Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena.

Slujba din aceasta duminica va fi transmisa in direct de Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe, prin serviciile specializate pe care aceasta le detine: LiveCamera media PRODUCTION [https://livecamera.ro] si NETCreator, [https://www.netcreator.ro] aceasta putand fi urmarita gratuit atat in paginile agentiei, cat si in cele ale Retelei Web a Episcopiei Sloboziei si Calarasilor (www.sf-esc.ro) [https://www.sf-esc.ro] .

Transmisiunea live va fi realizata in sistem DUPLEX, FullHD, asa incat, pe un canal tv paralel, vizitatorii nostri vor putea urmari simultan transmisiunea video in direct efectuata din Biserica Podeanu Bucuresti.