Moastele Sfantului Nectarie se afla in acest week-end la Fierbinti Targ

In aceste zile, Parohia Sfantul Mare Mucenic Gheorghe – Fierbinti Targ se bucura de evenimente deosebite.

Astfel, in biserica parohiala, cu ocazia hramului, sunt aduse si intampinate cu procesiune moastele Sfantului Ierarh Nectarie din Eghina. Acestea vor romane in localitate, spre inchinarea credinciosilor, pana luni, 27 aprilie 2015.

Parohia Fierbinti Targ se afla in Protopopiatul Urziceni al Episcopiei Sloboziei si Calarasilor. In aceasta biserica, credinciosii se mai pot inchina, de asemenea, la o icoana veche de lemn a Sfantului Gheorghe, Purtatorul de Biruinta, pictata inca din anul 1861.

Biserica are o vechime de peste 150 de ani, aflandu-se in cimitirul localitatii Fierbinti Targ din judetul Ialomita, pe binecunoscutul drum: Bucuresti – Caldarusani – Sitaru – Dridu, la aproximativ 30 de minute de Bucuresti.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.