publicat în: Arhivă

Sfantul Mare Mucenic Gheorghe: TRANSMISIUNE IN DIRECT din Manastirea RADU NEGRU. Duplex Bucuresti…

Maine dimineata, 23 aprilie, incepand cu ora 8:00, Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe, cu sprijinul Sectorului Mass-Media al Episcopiei Sloboziei si Calarasilor, va transmite in direct Slujba Utreniei si Slujba Sfintei Liturghii Arhieresti, din Manastirea Radu Negru – Calarasi, unde va avea loc sarbatoarea hramului bisericii mari a acesteia – Sfantul Mare Mucenic Gheorghe, purtatorul de biruinta.

Transmisiunea in direct, multicamera FullHD, va putea fi urmarita in programul TV Lacasuri Ortodoxe, aflat toate paginile agentiei noastre, cat si in cele ale retelei web a Episcopiei Sloboziei si Calarasilor (www.sf-esc.ro [www.sf-esc.ro] ).

Simultan cu aceasta transmisune importanta, Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe va efectua o alta transmisiune live, de aceasta data din Bucuresti, care va putea fi urmarita dand click pe butonul “Canal 2”, aflat in josul playerului TV Lacasuri Ortodoxe, pe toate paginile web amintite.

Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe efectueaza transmisiuni video in direct, in fiecare duminica si la sarbatorile importante, din Biserica Ortodoxa Romana, incepand inca din anul 2008, prin Serviciile specializate NETCreator [www.netcreator.ro] si Live Camera media PRODUCTION [www.livecamera.ro] pe care le detine. In perioada posturilor, transmisiunile in direct au o frecventa mai mare.