Minune dumnezeiasca surprinsa in Biserica Sfantul Gheorghe din Knoxville. Vezi FOTO!

Biserica ortodoxa Sfantul Gheorghe din Knoxville a fost cuprinsa de flăcări, zilele trecute. In urma incendiului puternic, cei ce au ajutat la curatarea bisericii, au avut surpriza sa vada o minune dumnezeiasca.

In fotografia publicata in cadrul acestui articol, puteti vedea cum caldura intensa din timpul incendiului a topit sticla care acoperea această icoană, insa icoana propriu-zisa a ramas neatinsă.

“O adevarata minune!”, povesteste Troy Stavros – acesta fiind unul dintre cei care au participat la curatenie. “Vă rugăm să fiti alaturi, in rugaciune, de cei ce slujesc in Biserica Sfantul Gheorghe. Va fi un drum lung, dar, fără îndoială, Dumnezeu este cu ei”, a marturisit acesta, referindu-se la perioada grea in care biserica va trebui sa fie renovata.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.