publicat în: Arhivă

Pentru prima oara, o conferinta APOR va fi transmisa in direct: RELIGIA in SCOALA

Constituirea Asociaţiei „Părinţi pentru Ora de Religie” – filiala Slobozia (APOR)

Maine, joi, 5 martie 2015, incepand cu ora 17:00, în sala „Damaschin Episcopul”, a Centrului Socio-Cultural din strada Episcopiei nr.2 Slobozia, va avea loc ședința de constituire a Asociației „Părinți pentru Ora de Religie” – filiala Slobozia, județul Ialomița.

La această întâlnire, sunt așteptați să participe părinți ai căror copii frecventează cursurile școlare, avand ca scop informarea elevilor și părinților, asupra dreptului constituțional de a-și exprima opțiunea de participare la ora de religie desfășurată în școală.

Pentru prima oara de la infiintarea APOR, o astfel de intalnire va fi transmisa video in direct. Transmisunea video in direct este realizata de Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe, partener media oficial al evenimentului, in parteneriat cu Sectorul Mass-media al Episcopiei Sloboziei si Calarasilor. Ea va putea fi urmarita in toate paginile Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe, cat si in paginile Retelei Web a Episcopiei Sloboziei si Calarasilor [https://www.sf-esc.ro] .