Sinodul Bisericii Greciei ii cere Patriarhului Chiril sa scape tara de sub embargoul rusesc

Sfântul Sinod al Bisericii Greciei a decis să trimită o scrisoare Patriarhului Kirill al Moscovei, cerându-i să vorbească cu guvernul rus cu privire la interzicerea importurilor din țările Uniunii Europene.

Biserica Greaca Ortodoxa speră ca intervenția Patriarhului sa convinga Guvernul Rus sa permita importurile de produse agricole din Grecia.

Sfântul Sinod al Bisericii Greciei, care s-a întâlnit cu ocazia proiectului de lege anti-rasism elaborat de Guvernul Grec, se asteapta sa continue si astazi discuțiile.

Conform agentiei Novinite, Președintele Vladimir Putin a interzis importul de produse agricole din țările care au impus sancțiuni economice Federației Ruse pornind de la criza din Ucraina, iar producătorii greci au fost extrem de afectati de embargoul rus.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.