TRANSMISIUNI IN DIRECT: Sfanta de la Floresti vine in Slobozia (6-12 noi)

In perioada 6 – 12 noiembrie 2012, Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe va efectua o serie de transmisiuni in direct, ocazionate de pelerinajul deosebit al Icoanei Facatoare de Minuni a Maicii Domnului din Floresti, in Episcopia Sloboziei.

Evenimentul are loc cu binecuvântarea Preasfinţitului Părinte Episcop Vincenţiu, Episcopia Sloboziei şi Călăraşilor, la sărbătoarea de hram a manastirii „Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil” din Slobozia.

Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe este partener media oficial al evenimentului, la invitatia Episcopiei Sloboziei, iar transmisiunile vor putea fi urmarite pe site-urile: www.lacasuriortodoxe.ro, www.sf-esc.ro, www.manastireaslobozia.ro, www.protoieriaslobozia.ro.

Prima transmisiune LIVE va avea loc maine, 6 noiembrie 2012, in jurul orelor 14:00: primirea Icoanei Facatoare de Minuni a Maicii Domnului de la Floresti, la Catedrala din Slobozia, si pelerinajul prin centrul orasului, spre Manastirea Sfintii Voievozi Slobozia. Procesiunea va fi transmisa din miscare.

Va invitam sa ramaneti aproape si sa urmariti in toata aceasta perioada TV Lacasuri Ortodoxe (vezi comunicatul oficial cu programul evenimentelor, dand click aici!), pentru a ne bucura impreuna de o noua saptamana pline de evenimente inaltatoare.

Redactia STIRI

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.