Mitropolitul Chiril a transmis condoleante la inmormântarea d-nei A. Mechtcherski

Mitropolitul Kirill de Smolensk şi Kaliningrad, locţiitor patriarhal, a trimis un mesaj de condoleanţe privind mutarea la Domnul, la data de 31 decembrie 2008, a Printesei A. Mechtcherski, fosta conducătoare a Casei Ruse Sainte-Genevieve-des-Bois, care avea vârsta de 100 de ani.

“Eu am cunoscut-o personal pe doamna Mechtcherski, de patruzeci de ani şi am avut intâlniri regulate”, a scris Mitropolitul Chiril în scrisoarea sa. Am fost întotdeauna impresionat de optimismul său creştin, de zambetul stralucitor, de cuvântul său plin de viaţă, clar si inteligent, de vederea sa pozitivă asupra lumii si oamenilor din jur, de respectul faţă de interlocutori. Aceasta este imaginea care mi-a ramas inscripţionată în memorie.”

Mitropolitul Chiril a transmis condoleanţele, arhiepiscopului Inocenti de Chersonèse şi familiei d-nei Mechtcherski – fiului său, Jean de Boishue.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.