Un nou preot paroh al Bisericii Sfantul Mare Mucenic Gheorghe – Drobeta Turnu Severin

Duminica, 6 septembrie 2009, parintele arhidiacon Ciprian Mocanu – Secretarul Eparhial al Episcopiei Severinului si Strehaiei, a fost hirotonit preot si instalat de catre Prea Sfintitul parinte Episcop Nicodim ca paroh al Bisericii cu hramul ,,Sfantul Mare Mucenic Gheorghe” din municipiul Drobeta Turnu Severin.


Tot cu acest prilej la aceeasi biserica a fost instalat ca preot slujitor la acelasi sfant locas, parintele Gheorghe Popescu, protoiereu al Protoieriei Strehaia.

De asemenea, dupa Sfanta Liturghie parintele Tudorescu Marincu-fostul paroh si parintele Grigore Petrescu, Vicar Administrativ al Episcopiei Severinului si Strehaiei si fost slujitor si la acest locas de inchinaciune, au dorit sa adreseze celor prezenti un cuvant prilejuit de pensionarea prea cucerniciilor lor.

ALBUM FOTO dand click pe banner:

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.