publicat în: Arhivă

Slujba in direct: in aceasta dimineata (ora 8:00), Sfanta Liturghie si Pomenirea celor Adormiti

In aceasta dimineata, incepand cu ora 8:00, Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe transmisite in direct Slujba Sfintei Liturghii a Sfantului Vasile cel Mare si Pomenirea celor Adormiti.

Transmisiunea live este efectuata din Biserica Podeanu – Bucuresti, al carei parinte paroh este Pr. Stavrofor Vasile Ailioaei.

Astazi, calendarul ortodox ii pomeneste pe: Sfintii Ierarhi Iacob Marturisitorul si Toma, Patriarhul Constantinopolului, si pe Sfantul Cuvios Serapion. Ne aflam in Sfantul si Marele Post al Pastelui.

Transmisiunea in direct poate fi urmarita atat in paginile Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe [https://www.lacasuriortodoxe.ro] , cat si in paginile Retelei Web a Episcopiei Sloboziei si Calarasilor [https://www.sf-esc.ro] .

Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe efectueaza transmisiuni video in direct, in fiecare duminica si la sarbatorile importante, din Biserica Ortodoxa Romana, incepand inca din anul 2008, prin Serviciile specializate NETCreator [https://www.netcreator.ro] si Live Camera media PRODUCTION [https://www.livecamera.ro] pe care le detine. In perioada posturilor, transmisiunile in direct au o frecventa mai mare.