publicat în: Arhivă

Transmisiune live din Biserica, in prima zi a noului an – Sfantul Ierarh Vasile cel Mare

In prima zi a noului an, 1 ianuarie 2015, incepand cu ora 8:00, Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe a transmis in direct Slujba Utreniei si Slujba Sfintei Liturghii, din Biserica Podeanu Bucuresti, la Cinstirea Taierii imprejur cea dupa Trup a Domnului si la Sarbatoarea Sfantului Ierarh Vasile cel Mare, arhiepiscopul Cezareei Capadociei, si a Sfintei Emilia, mama sa.

Transmisiunea video in direct, FullHD, a putut fi urmarita in toate paginile noastre si in paginile retelei web a Episcopiei Sloboziei si Calarasilor (www.sf-esc.ro [https://www.sf-esc.ro] ).

Urmatoarea transmisiune in direct din Biserica va avea loc maine, 4 ianuarie 2015, incepand cu ora 8:00 – Slujba Utreniei si Slujba Sfintei Liturghii, la Duminica de dinaintea Botezului Domnului – Soborul Sintilor 70 de Apostoli, Sfantul Cuvios Teoctist si a Sfintei Cuvioase Apolinaria.

NU UITATI: in toata aceasta perioada, va asteptam cu noi evenimente deosebite transmise in direct, ocazionate de apropierea Sarbatorii Botezului Domnului.

Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe efectueaza transmisiuni video in direct, gratuit, in fiecare duminica si la sarbatorile importante, din Biserica Ortodoxa Romana, incepand inca din anul 2008, prin Serviciile specializate NETCreator [https://netcreator.ro] si Live Camera media PRODUCTION [https://livecamera.ro] pe care le detine.