publicat în: Arhivă

Film ortodox, nou inscris in Festivalul FAO 2014: Sfantul Constantin Brancoveanu din nou acasa

Un nou film a fost înscris în Festivalul „Filmul Anului Ortodox – FAO 2014”. Filmul reprezinta o inregistrare a unui eveniment deosebit – Pelerinaj cu Moastele Sfantului Constantin Brancoveanu la Palatul Mogosoaia, 17 august 2014.

Filmul a intrat în competiție începând cu data de 29 noiembrie 2014, fiind încadrat la tema: “Documentar – Sfintii Martiri Brancoveni”. Vizionarea prezentarii durează aproape 40 min.

Vă invităm să vizionați și să votați acest nou film, la adresa: https://fao2014.livecamera.ro/film/dupa-tip/documentar/260-sfantul-constantin-brancoveanu-din-nou-acasa.html [https://fao2014.livecamera.ro/film/dupa-tip/documentar/260-sfantul-constantin-brancoveanu-din-nou-acasa.html] . Topul filmelor, asa cum se prezinta el la acesta ora, poate fi vazut aici: https://fao2014.livecamera.ro/top [https://fao2014.livecamera.ro/top] .

Vă reamitim că, până în data de 30 noiembrie 2014, puteți înscrie în concurs filme pe care le-ați realizat, dacă acestea respectă una sau mai multe dintre temele festivalului. Echipele tehnice puse la dispoziție de organizatori și de Serviciul specializat LiveCamera media PRODUCTION vă stau la dispoziție cu sfaturi și soluții tehnice sau cu alte argumente în acest sens.

Coordonatorii si organizatorii Festivalului de film scurt FAO 2014 sunt: Episcopia Sloboziei si Calarasilor si Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe.

PARTENERI MEDIA:

[https://www.cinefan.ro/] [https://www.radiometafora.ro/] [https://www.livecamera.ro/]

[https://www.lacasuriortodoxe.ro/] [https://www.evenimentsibiu.ro/]

[https://www.loplusradio.com/] [https://www.punctul.ro/]

Drd. Marius Bogatu

Reprezentant PR. FAO 2014 – Filmul Anului Ortodox [https://fao2014.livecamera.ro]