La 140 de ani de la nașterea Sfântului Nicolae Velimirovici, a fost publicat primul număr al revistei “Nicholai Studies”

La 140 de ani de la nașterea Sfântului Nicolae Velimirovici, a fost publicat primul număr al revistei “Nicholai Studies”. Atât copia tipărită, cât și cea digitală a primului număr al “Nicholai Studies” sunt stocate în Depozitul Bibliotecii Naționale a Serbiei: http://repozitorijum.nb.rs/repozitorijum.aspx?issn=2738-1064 . Revista este disponibilă online ca publicație cu acces liber, la adresa: https://nicholaistudies.org/ . Următorul număr al revistei este programat pentru a doua jumătate a anului, fiind publicat în engleză și sârbă.

Primul număr al noului jurnal internațional dedicat cercetării moștenirii Sfântului Episcop Nicolaie Velimirovici, include lucrări privind circumstanțele și contextul în care a trăit și a creat, precum și receptarea ideilor sale și a contribuției acestuia.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.