La Patriarhie se intampla mari minuni…

La aceasta ora (20:30), marti 28 octombrie (la o zi dupa praznicul Sfantului Dimitrie Basarabov), la Patriarhie randul format de pelerini, pentru inchinarea la Sfintele Moaste se intinde pana pe bulevard, astfel incat cei ce se aseaza acum vor mai avea de asteptat aproximativ 8 ore pana vor ajunge in fata Baldachinului Sfantului Dimitrie Basarabov.

Se pare ca presa laica – care si-a permis in aceasta perioada comentarii smintitoare – , "inteligenta si net superioara omului credincios", primeste astfel o lovitura puternica, demonstrand faptul ca analistii angajati la diferite trusturi, autoconsiderate MARI, sunt chiar mai slab pregatititi de cat ne asteptam sau ne-am fi imaginat vreodata.

Inca o data se adevereste si faptul ca sondajele sunt facute de regula doar in scopul prezentarii unor "rezultate" menite sa manipuleze masele.

Am deci o intrebare pentru acesti ziaristi atei, fiindca Dvs. sunteti cu mult mai inteligenti, asa incat: credeti ca sunt aceeasi oameni si stau de mai multe ori la acelasi rand?… sau Dumnezeu face necontenit minuni prin Sfinti si ii aduna pe cei care stiu sa-I mai si multumeasca? Aceasta nu e oare o mare minune?

P.S. … si am uitat, mai este un alt rand pentru intrarea in Catedrala, asemanator. KSLCatalin

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.