Aqaba: statiunea de la Marea Rosie asteapta peste 50.000 de turisti, la sarbatoarea musulmana a Jertfei, Eid Adha

Stațiunea de la Marea Roșie, Aqaba, se pregătește să primească peste 50.000 de turiști, la sarbatoarea Eid Adha, o Sărbătoare musulmană a Jertfei, începând cu 14 octombrie.

Profesorul Kamel Mahadin, comisarul șef al Autorității Speciale Economice Aqaba, a comentat: “Echipa Autoritatii Speciale Economice Aqaba și toate celelalte entități din Aqaba si-au dublat eforturile lor și lucrează zi și noapte pentru a se asigura că Aqaba arata cel mai bine, pentru primirea miilor de vizitatori care vor veni să se bucure de vremea frumoasă și de plajele de nisip”.

El a mai adaugat, conform agentiei Ansa, ca: “sunt luate toate măsurile, pentru siguranța și disponibilitatea serviciilor pentru toți, dornici de a asigura vizitatorilor Aqaba o vacanță plăcută”.

Mahadin remarca, de asemenea, că Aqaba este o destinație turistică unică pentru iordanieni și vizitatorii din întreaga lume. “Unicitatea Aqaba cere asumarea unor planuri speciale, în aplicare în timpul acestor sărbători”, a mai spus el.

Sharhabeel Madi, comisarul Autoritatii pentru investiții și dezvoltare economică, a declarat: “vor avea loc concerte muzicale, spectacole culturale și spectacole folclorice, în timpul sarbatorii vizitatorii putand sa se bucure de o mulțime de festivități, în Aqaba”.

Aqaba, scris și Akaba, este un oraș în Iordania, precum și un golf situat în nord-estul Mării Roșii, între Peninsula Sinai și Peninsula Arabică.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.