Elvetia, Chambesy: Presedintele Parlamentului Elen a vizitat Centrul Ortodox al Patriarhiei Ecumenice

Zilele trecute, Președintele Parlamentului Grec, Evangelos Meimarakis, a fost primit de către Mitropolitul Ieremia, care a subliniat activitatea importantă și valoroasă a misiunii pe care Centrul o are de peste 50 de ani, cum ar fi pregătirea Sfântului și Marelui Sinod al Bisericii Ortodoxe.

După ce a vizitat centrul, muzeul și Biserica Sfantul Pavel, președintele Parlamentului Elen a avut ocazia să se întâlnească cu toți membrii comunității grecești, in cadrul unei recepții organizate de Centrul Ortodox, cu participarea și prezența reprezentanților orasului, Fundatiei Filantropice a Eparhiei de Elveția, Institutului de Studii Licențiate în Teologie Ortodoxă, comunitatii grecesti din Geneva, Asociatiei Femeilor din Grecia, Asociației Grecilor din Geneva și reprezentanților comunității din Lausanne și Fribourg.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.