Intre 30 iunie si 2 iulie, Icoana cu trei maini a Maicii Domnului, de la Neamt, se va afla in Ploiesti, la Biserica Eroilor

Intre 30 iunie si 2 iulie, Icoana cu trei maini a Maicii Domnului, de la Neamt, se va afla in Ploiesti, la Biserica Eroilor

Icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului, cu trei maini, de la Manastirea Neamt, despre care Lacasuri Ortodoxe scria in paginile sale din data de 25 iunie 2010, cu o zi inainte de cea in care ea este cinstita… de ortodocsii din strainatate, "se va afla de astazi, 30 iunie 2010, pana vineri, 2 iulie, la Biserica Eroilor Tineri ‘inaltarea Domnului si Sfantul Voievod ?tefan cel Mare’ din Ploiesti", dupa cum informeaza Patriarhia Romana, prin Centrul propriu de presa.

©Articol si redactare Lacasuri Ortodoxe: Teo-CHristian (cell extract) or…


Conform aceleiasi surse, "icoana este adusa in procesiune la Ploiesti cu prilejul zilei de praznuire a Sfantului Voievod ?tefan cel Mare".

Se pare ca Icoana Maicii Domnului poposeste in Ploiesti, pentru a 4-a oara, Biserica Eroilor "fiind deschisa tot timpul pentru pelerini pana in seara zilei de 2 iulie", dupa cum a declarat pentru Centrul de Presa al Patriarhiei Romane, parintele Claudiu Bazavan.

Articol publicat in saptamanalul scris MONITOR Lacasuri Ortodoxe nr. 24/2010

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.