publicat în: Arhivă

Astazi, 10 mai 2011, a fost lansat site-ul web oficial dedicat Sfantului Apostol Simon Zilotul

Sfantul Apostol Simon Zilotul.roLacasuri Ortodoxe: Bucuresti, Romania

Astazi, 10 mai 2011, anuntam ca a fost lansat site-ul web oficial dedicat Sfantului Apostol Simon Zilotul.
Acesta este realizat intr-un format Flash original, la standarde tehnice ridicate, si este rodul unui studiu si al unui efort comun benevol al pr. Stavrofor Vasile Ailioaei si al Agentiei de Stiri Lacasuri Ortodoxe.


Sfantul Apostol Simon Zilotul.ro

Noul site web, lansat astazi, este disponibil deja intr-o varianta Beta (in constructie si verificare), urmand sa sufere in mod regulat completari si dezvoltari, conform unui proiect experimental, dezvoltat la nivel national de cei doi parteneri, pr. Vasile Ailioaei si Agentia de Stiri Lacasuri Ortodoxe, care trateaza modul in care o parohie si, in general, Biserica Ortodoxa poate fi prezenta in spatiul web, intr-un mod profesionist si dinamic.

Adresa de accesare este:
www.SfantulApostolSimonZilotul.ro

la aceasta ora, noul site web continand rubricile:
– Consemnari Istorice – registre
– Sfinte Moaste
– Biserica si inchinare
(programul slujbelor, dar totodata si pozitionare cu ruta de acces prin satelit, tip GPS, a Bisericii)
– Slujbe si rugaciuni dedicate
– Destainuiri
(rubrica unde se vor gasi marturii ale celor ce au cunoscut in mod special ajutorul Sfantului Apostol Simon Zilotul)
– Materiale Multimedia (inregistrari video, audio – si interviuri, albume foto)

De asemenea, transmisiunile LIVE ale slujbelor, asigurate prin serviciile Agentiei de Stiri Lacasuri Ortodoxe, in colaborare cu parintii slujitori ai Bisericii Podeanu Bucuresti, cu care vizitatorii nostri sunt familiarizati deja de 1 an si jumatate, vor putea fi accesate si la aceasta noua adresa, in paralel cu site-ul dedicat stirilor zilnice.

Deci, incepand de astazi, 10 mai 2011, ziua de sarbatoare a hramului acestei Sfinte Biserici, Sfantul Apostol Simon Zilotul, noua adresa:

www.SfantulApostolSimonZilotul.ro

va sta la dispozitia tuturor celor ce vor sa afle cat mai multe informatii si date legate de acest indragit Sfant Apostol.
Evenimentul se inscrie, alaturi de o serie de transmisiuni LIVE ale slujbelor Tainei Sfantului Botez in actiunile dedicate Anului Sfantului Botez si al Sfintei Cununii decretat de Patriarhia Romana, fiind deja binecunoscute ajutorul si binecuvantarea Sfantului Apostol Simon Zilotul in casnicie si in formarea tinerelor familii.

Presedinte Agentia de Stiri Lacasuri Ortodoxe,

Ing. Catalin Ion, 10 mai 2011.

Pr. Stavrofor Vasile Ailioaei,

paroh Biserica Podeanu Bucuresti