Slujbă de Te-Deum pentru episcopul Eftimie al Romanului, la Catedrala Episcopală “Sfanta Cuvioasa Parascheva” din Roman

Preasfinţitul Ioachim Băcăuanul, Arhiereu-Vicar al Episcopiei Romanului, va oficia o slujbă de Te-Deum pentru Preasfinţitul Episcop Eftimie, la Catedrala Episcopală “Sfînta Cuvioasa Parascheva” din Roman, marţi, 20 ianuarie 2009, începând cu orele 9.30, în ziua de pomenire a Sfântului Eftimie cel Mare.

Ceremonia religioasă, ce va urma Sfintei Liturghii, se înscrie în tradiţia Bisericii Ortodoxe prin care, în astfel de momente deosebite, se face o rugăciune specială pentru cel care vizualizează prezenţa lui Hristos în Biserică.

De asemenea, la nivelul Centrului Eparhial Roman s-a luat hotărîrea ca în ziua de 20 ianuarie, în toate mănăstirile şi bisericile mai importante să se oficieze slujba de Te-Deum pentru Preasfinţitul Episcop Eftimie.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.