90.4 FMAscultați
Radio Lumina
în direct

Ascultați în direct Radio Lumina, postul de radio al Episcopiei Severinului și Strehaiei.

Ascultați
Radio Lumina

Informații despre Radio Lumina

... pentru sufletul tău | www.radiolumina.ro

Postul de Radio Lumina al Episcopiei Severinului si Strehaiei, a fost lansat la initiativa si cu binecuvantarea Preasfintitului Parinte Nicodim, Episcopul Severinului si Strehaiei, in data de 23 aprilie 2005, odata cu implinirea primului an de la intronizarea ca episcop al locului, de ziua Sfantului Mare Mucenic Gheorghe, purtatorul de biruinta, ocrotitorul Catedralei Episcopale din Drobeta Turnu Severin, debutand cu transmisiunea in direct a Sfintei si Dumnezeiestii Liturghii.

Emisiunile realizate de colectivul Radio Lumina, doresc sa impartaseasca ascultatorilor mesajul scripturistic: "Eu sunt Lumina lumii, cel ce crede în Mine, nu va umbla în întuneric, ci va avea lumina vieţii" (Ioan 8,12).

Pe langa transmisiunile in direct zilnice ale Utreniei si Sfintei Liturghii, dimineata, si a Vecerniei, seara, de la Paraclisul Catedralei Episcopale din Drobeta Turnu Severin, Radio Lumina difuzeaza mai multe emisiuni  prin care incearca sa promoveze valorile spirituale si culturale reale, si bogatiile patrimoniului cultural bisericesc romanesc, sa propovaduiasca cuvantul lui Hristos, sa informeze in mod corect si amanuntit despre ceea ce se intampla in viata Bisericii, in special pe plan local.

Radio Lumina poate fi receptionat in tot judetul Mehedinti in FM, pe frecventa 90.4Mhz.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.