Mesaje: IPS Gherasim – rabdatorul Vladica a trecut cu stralucire peste toate capcanele-

Răbdătorul Vlădică a trecut cu strălucire peste toate capcanele care i s-au întins de-a lungul celor aproape 100 de ani, biruind în numele Domnului, toate asperitățile unei vieți vijelioase și instabile.

Într-un cuvânt, n-a voit să moară!

Dar s-a întâmplat și aceasta!

Ca să primești putere de la Dumnezeu și să ajungi la un secol de viețuire pământească, întru slujire arhierească, de 44 de ani, dintre care 30 ca titular, în același loc, este o clară prezență a Duhului Sfânt, în lucrarea harnicului arhiereu al lui Hristos, Gherasim Arhiepiscopul!

Iar acum, cu ajutorul Veșnicului Arhiereu Iisus Hristos, se prezintă cu darurile pe care le-a primit înmulțite ca și vrednicii lucrători ai Evangheliei!

Numele Arhiepiscopului Gherasim se așează luminos la loc de mare cinste și cinstire, de cei prezenți, și viitorimea românească și ortodoxă!

Ne rugăm Domnului Dumnezeu, ca trupul obosit de greul zilei, să se odihnească sub brazdă, spre nădejdea Învierii, iar sufletul său să se bucure de Veșnică pomenire!

†Calinic

Arhiepiscop al Argeșului și Muscelului

Vezi celelalte mesaje, sau lasa si tu mesajul tau, dand click AICI! [https://www.lacasuriortodoxe.ro/ips-gherasim]

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.