IPS Gherasim – un film omagial (33 min.) in programul TV Lacasuri Ortodoxe, realizat in parteneriat cu Arhiepiscopia Ramnicului

In ultimele ore, Serviciul specializat LiveCamera, al Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe, in parteneriat cu Arhiepiscopia Ramnicului, a realizat un film documentar omagial, dedicat Inaltpreasfintiului Parinte Gherasim, Arhiepiscop al Ramnicului. El va fi reluat la un interval de timp de aproximativ 2-3 ore in aceasta perioada marcata de trecerea la cele vesnice a… iubitului nostru pastor. (Filmul poate fi urmarit si in programul LOTV – Arhiepiscopia Ramnicului (www.arhiram.ro [https://www.arhiram.ro] ) si in programul LOTV – Episcopia Sloboziei si Calarasilor – www.sf-esc.ro [https://www.sf-esc.ro] )

Filmul contine fragmente de interviu cu IPS Gherasim, realizate de Arhidiacon Ioan Liviu Gaman, prelucrate si montate in studioul LiveCamera media PRODUCTION, prezentand intr-un mod inedit viata acestuia, cu incercarile, sacrificul si bucuria vietii in Hristos. Amenitari din partea securitatii, confruntari cu autoritatile, marturisire si jertfa ortodoxa…

Este un film care merita vazut si speram ca, prin continutul si realizarea sa sa reprezinte, pe langa mesajul omagial, un exemplu pentru toti credinciosii ortodocsi din ziua de astazi. Recomandati-l si apropiatilor dumneavoastra!

Cu aceasta ocazie, intr-o perioada trista a ortodocsilor aflati in Postul Mare, la inceputul Saptamanii Patimilor Mantuitorului nostru Iisus Hristos, dar cu credinta si speranta Invierii intru viata vesnica, noi, reprezentantii si lucratorii Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe, ne rugam la Bunul Dumnezeu sa-i randuiasca IPS Gherasim un lacas al pacii si bucuriei vesnice, in randul Sfintilor Sai. Vesnica lui pomenire!

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.