Washington: mars pentru sustinerea familiei traditionale (19 iunie)

Organizația Națională pentru Căsătorie organizează un marș național în apărarea căsătoriei tradiționale, care va avea loc în 19 iunie, in Washington DC.

“Marșul pentru căsătorie va fi un mijloc important de promovare și apărare a căsătoriei, pentru binele culturii noastre, de a ne ruga pentru ca guvernele noastre federale si de stat sa ramana solidare cu oamenii de bună credintă”, a afirmat o declaratie lansata de Conferința Comitetului Episcopilor Catolici din SUA privind Laicii, Căsătoria, Viața Familiei și Tineretul.

Conform declaratiei, evenimentul “le va oferi o ocazie ideală participanților, de a serba si sa marturisi in public sensul unic al căsătoriei, ca uniune dintre un bărbat și o femeie, într-un moment in care libertățile religioase și drepturile de conștiință ale celor care promoveaza și apăra căsătoria sunt tot mai amenințate”.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.