Colecta destinata ajutorarii crestinilor din Siria, in Episcopia Sloboziei si Calarasilor

In urmatoarea perioada, Episcopia Sloboziei si Calarasilor va organiza o colecta destinata ajutorarii creştinilor aflati in suferinta in Siria (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe). Informatia ne-a fost oferita, in ultimele ore, de reprezentantul media al Episcopiei, Arhidiacon Silviu Nicusor Dascalu.

Decizia a fost luata in cadrul unei sedinte de lucru a Permanenţei Consiliului Eparhial, care a avut loc ieri, miercuri, 16 aprilie 2014.

Sedinta s-a desfasurat sub preşedinţia Preasfinţitului Părinte Episcop Vincenţiu. Pe langa aceasta hotarare, pe ordinea de zi a intrunirii s-au mai aflat si alte măsuri pentru îmbunătăţirea activităţii pastoral–misionare şi administrativ–patrimoniale a parohiilor, mănăstirilor şi protopopiatelor din cuprinsul Episcopiei.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.