Ierusalim: Liderii Bisericilor Crestine cer continuarea procesului de pace

În mesajul de Paști din acest an, conducătorii Bisericilor Creștine locale au lansat un apel pentru ca negocierile israeliano-palestiniene sa continue. Intre timp, tensiunile au crescut dupa uciderea unui șef de poliție din Hebron.

“În ciuda dificultăților acute, in starea actuala, indemnam toate părțile să profite de acest moment de oportunitate istorică”.

În mesajul lor de Pasti, din 2014, șefii de Biserici din Ierusalim au profitat de ocazie, pentru a le cere israelienilor și palestinienilor, încă o dată, sa nu închida ușa negocierilor de pace.

Cuvintele acestora suna mai mult ca un apel de urgență, având în vedere pesimismul profund, afisat in jurul negocierilor de pace care au avut loc în ultimele săptămâni, mediate de către secretarul de stat al SUA, John Kerry.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.