Exclusiv: noul Mitropolit de Ruse a slujit alaturi de credinciosii din Giurgiu (interviu audio)

Ieri, 23 aprilie 2014, Catedrala Episcopala din Giurgiu si-a serbat cel de-al doilea hram: Sfantul Mare Mucenic Gheorghe, Purtatorul de Biruinta, ocrotitorul spiritual al orasului Giurgiu.

La acest eveniment, a luat parte si o delegatie din Bulgaria, in frunte cu Înaltpreasfinţitul Părinte Naum, Mitropolit de Ruse, care a savarsit Sfanta Liturghie impreuna cu Preasfințitul Părinte Ambrozie, Episcopul Giurgiului, înconjuraţi de un ales sobor de preoţi şi diaconi, oficialitati si numerosi credinciosi.

Moastele Sfantului Mare Mucenic Gheorghe si ale Sfantului Apostol Andrei au fost purtate, cu aceasta ocazie, in procesiune prin orasul Giurgiu, de la Catedrala Episcopala, pana la Biserica Mănăstirii ,,Sfântul Mare Mucenic Gheorghe”, resedinta episcopala.

In galeria media a acestui articol, puteti urmari un interviu pe aceasta tema, acordat agentiei noastre de catre Pr. Eclesiarh Ciocanel Marian, consilier in cadrul Episcopiei Giurgiului.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.