ONU se foloseste de LGBT, pentru a face presiuni asupra natiunilor privind avortul

ONU se foloseste de drepturile LGBT, ca “moneda de schimb” pentru presarea natiunilor privind avortul.

Sediul Națiunilor Unite din New York City a gazduit cea de-a 47-a Comisie pentru Populație și Dezvoltare (CPD), in perioada 7-11 aprilie. Comisia a dus la negocieri aprinse, privind probleme legate de avort și homosexualitate.

Seful Fondului Națiunilor Unite pentru Populație (UNFPA), Dr. Babatunde Osotimehin, a subliniat obiectivul principal al agentiei ONU: “încercam sa obținem sanatatea sexuala si reproductiva si drepturile legate de aceasta”, a menționat el.

Dr. Ostotimehin s-a aratat de acord privind faptul ca “LGBT” este o sursă majoră de controverse, dar cu toate acestea, lupta reala se da pentru avort. Negocierile au relevat astfel utilizarea unei strategii artizanale, concepute pentru a face presiuni asupra statelor membre in acceptarea avortului, ca urmare a blocarii oricarei referiri la comportamentul homosexual.

Asemenea multor procese ale ONU, prin urmare, in recenta Comisie, agenda homosexuală a servit doar ca moneda de schimb pentru asigurarea avortului. Comisia a marcat cea de-a 20-a aniversare a Conferinței Internaționale pentru Populație și Dezvoltare (CIPD), care continua sa ghideze abordarea ONU privind problemele ce tin de populație și dezvoltare.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.