Papa Francisc s-a intalnit cu Regele Spaniei

Ieri dimineață, Papa Francisc i-a primit pe Regele Juan Carlos al Spaniei și pe Regina Sofia, care apoi s-au întâlnit cu secretarul de stat, Cardinalul Pietro Parolin, însoțit de Arhiepiscopul Dominique Mamberti, secretar pentru relațiile cu statele.

În timpul discuțiilor cordiale, părțile au remarcat bunele relații dintre Vatican și Spania, care s-au consolidat in ultima perioada, în spiritul acordurilor din 1979.

În acest context, au fost menționate unele probleme actuale, în ceea ce privește misiunea Bisericii în societate și in situația din țară.

Discutia a fost urmată de un schimb de opinii, cu privire la chestiuni de natură internațională, cu referire specială la diverse situații de criză.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.