China: Teoria Big Bang-ului si alte show-uri TV americane, interzise pe Internet

Teoria Big Bang-ului si alte show-uri TV americane au fost scoase de pe Internetul din China, conform unei informatii oferite de Serviciul specializat NetCreator [https://www.netcreator.ro] .

Nu poate exista libertatea Internetului fără ordine, a declarat ziarul Partidului Comunist din China, ieri, 28 aprilie 2014, după ce mai multe show-uri TV americane au fost retrase de pe site-urile video din China.

Aceasta reprezinta cea mai noua decizie privind limitarea continutului on-line, a Beijingului.

Patru spectacole de televiziune din SUA, The Big Bang Theory, The Practice, The Good Wife and NCIS, au fost scoase la comanda de pe site-urile video, incepand din acest week-end, de către guvern, conform unui anunt facut de agenția oficială de știri Xinhua.

Aceastea devenisera populare și nu este clar din ce motive doar ele au fost in mod special blocate, informeaza VoR, conform Serviciului specializat in productia de site-uri web si software NetCreator [https://www.netcreator.ro] .

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.