Ministrul Israelian al Turismului a vizitat Patriarhia Ierusalimului (foto)

Zilele trecute, Ministrul Israelian al Turismului, Landau Uzi, însoțit de membrii unei delegatii, a vizitat Patriarhia Ierusalimului. Ministrul a fost primit de către Preafericitul Părinte Teofil III, Patriarhul Ierusalimului.

În contextul acestei vizite, Preafericirea Sa i-a mulțumit Ministrului pentru aprobarea cererii de alimentare cu apă a Mănăstirii “Muntele Tabor”, și s-a referit la problema accesului liber al pelerinilor la Biserica Învierii, cu ocazia venirii Sfintei Lumini in Sâmbăta Paștelui.

Acestia au mai discutat despre viitoarea vizita a Papei Francisc și a Patriarhului Ecumenic Bartolomeu, din luna mai (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe).

În răspunsul său, Ministrul l-a asigurat pe Patriarhul Ierusalimului că Ministerul de Turism si-a propus sa ajute fără rezerve și să susțină Patriarhia, in orice alte probleme.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.