Legatura unica puternica intre evrei si sarbi

Ministrul sârb de externe, Ivan Mrkić (foto), s-a întâlnit ieri cu Michael Freund, președintele Asociatiei Prieteniei Israel-Serbia cu sediul la tel Aviv, și a menționat că cele două țări au o legătură unică puternică.

“Evreii și sârbii au o legătură unica, puternica, provenita din istoria lor întrețesuta, din suferința lor și din sprijinirea reciproca. Un astfel de trecut reprezinta o bază solidă și de încredere, pentru toate planurile in care vom acționa imediat și in viitorul îndepărtat”, a spus Mrkić.

Conform Tanjug, intr-o conversație deosebit de prietenoasa, Mrkić și Freund au facut un schimb de opinii privind modalitățile posibile de asociere si de prietenie sârbo-evreiasca, de conectare reciproca și de actiune in țările lor, precum și în întreaga lume, a declarat intr-un comunicat Ministerul Sarb al Afacerilor Externe.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.