Piata comuna de legume, bulgaro-romana, la Ruse – Podul peste Dunare

Administrația districtului Ruse a sugerat că partea de est a punctului de trecere a frontierei Podul Dunării poate fi folosita pentru a crea o piață comună de legume bulgaro-română.

Propunerea a fost prezentată astazi de către Guvernatorul Districtului Ruse Ventsislav Kalchev, citat de Radio Shumen și money.bg.

În ianuarie 2014, Ministrul adjunct al Agriculturii, Yavor Gechev, a anunțat ca, în Ruse, o inițiativă legata de schimburi intre cele doua tari este in curs de desfășurare. Agricultorii de pe ambele maluri ale Dunării trebuie să fie în măsură să-și vândă producția agricolă împreună.

Conform publicatiei Novinite, Gechev remarca faptul că locația exactă și sursa de finanțare a piețelor a trebui să fie clara la sfârșitul anului 2014, adăugând că se vor folosi, probabil, resursele programelor de cooperare transfrontalieră.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.