La Biserica “Sf. Treime” din com. Grătieşti, mun. Chişinău a fost adusă Icoana Maicii Domnului, facatoare de minuni, de la Mănăstirea Boian, Ucraina (pana pe 3 februarie 2009)

La Biserica “Sf. Treime” din com. Grătieşti, mun. Chişinău a fost adusă Icoana Maicii Domnului, facatoare de minuni, de la Mănăstirea Boian, Ucraina şi este expusă spre închinarea credincioşilor până la 3 februarie.

Venirea ei a fost posibilă graţie binecuvântării Mitropolitului Moldovei Vladimir şi a Mitropolitului de Cernăuţi Onufrie, prin străduinţa stareţului de la Boian Arhim. Loghin şi a parohului bisericii din Grătieşti Prot. Victor Pleşca.

Icoana este însoţită de doi nevoitori – Ieromonah. Teodor şi Monah. Moise, care înalţă rugăciuni şi miruiesc credincioşii veniţi să se roage în faţa chipului plângând al Maicii Domnului.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.