Fostul Arhiepiscop al Ierusalimului si Tarii Sfinte, din Biserica Ortodoxa Siriaca, s-a mutat la Domnul

Dionisie Behnan Jajawi, fostul Arhiepiscop al Ierusalimului și Țarii Sfinte, al Bisericii Ortodoxe Siriace din Antiohia și tot Orientul, a trecut la cele vesnice. Arhiepiscopul a avut rangul cel mai inalt și a slujit mai mult de 55 ani Biserica Ortodoxa Siriaca.

Acesta a castigat mai mule premii in scoala de jurnalism din Cairo, in presa egipteană și mai multe diplome în psihologie și studii literare la Universitatea Națională din Cairo (prin corespondență).

A câștigat, de asemenea, o diplomă din partea Seminarului Grec din New York, în studierea generala teologica a Bisericii Siriace si a legaturilor complexe ale lumii ecleziastice și restului Bisericilor. A publicat trei carti cu predici.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.