Ianukovici: declaratii facute la conferinta de presa din Rostov-on-Don

– Viktor Ianukovici a sugerat, in ultimele minute, ca un referendum național sa se desfășoare în Ucraina.

– Ianukovici consideră că cele mai recente evenimente din Ucraina, inclusiv pierderile de vieți omenești, au fost un rezultat al politicii țărilor occidentale.

– Viktor Ianukovici a declarat că noul guvern din Ucraina nu are nicio autoritate reală.

– Președintele ucrainean Viktor Ianukovici a declarat vineri că impasul din Crimeea a fost o “reacție naturala” la preluarea “banditeasca” a puterii, de către noile autorități din Ucraina.

– Viktor Ianukovici mai spune că nu va recunoaște alegerile prezidențiale din Ucraina, programate pentru 25 mai, și ca nu va participa la ele.

– Președintele ucrainean Viktor Ianukovici a declarat că nu a ordonat poliției să tragă în protestatari, înainte de a fi forțat să iasă de la putere, iar responsabilitatea pentru de vărsare de sânge din Kiev apartine protestatarilor.

– Ianukovici s-a declarat uimit de lipsa de reactie din partea Presedintelui rus Vladimir Putin.

Declaratiile au fost facute in cadrul unei conferinte de presa de ultima ora, organizata in Rostov-pe-Don – Rusia (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe), si difuzate de radioul Vocea Rusiei.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.