publicat în: Arhivă

Sexul premarital este imoral si se opune principiilor oricarei religii

Sexul premarital [https://www.lacasuriortodoxe.ro/stiri/sarbatori-sfinti-moaste/7833-sexul-premarital-un-pacat-ce-zice-biblia-sexul-inainte-de-nunta-este-imoral.html] este “imoral” și se opune “principiilor oricarei religii”, a declarat un tribunal din Delhi, mentionand ca un act sexual desfasurat între doi adulți, pe baza unei promisiuni de căsătorie, nu poate deveni caz de viol, conform Trustului de Presa India.

Judecătorul Virender Bhat a declarat că o femeie, mai ales matura, educata, care intreprinde relatii sexuale pe baza unei asigurari privind o viitoare căsătorie, intreprinde acest lucru pe propriul ei risc.

“În opinia mea, fiecare act sexual comis între doi adulți, pornind de la asigurarea unei promisiuni de căsătorie, nu poate deveni viol, în cazul în care asigurarea sau promisiunea nu este îndeplinită ulterior de băiat”, a spus judecătorul.

Da click aici si citeste: Sexul premarital, un pacat? Ce zice Biblia? Sexul inainte de nunta este imoral? (click aici, pentru a citi articolul nostru pe aceasta tema) [https://www.lacasuriortodoxe.ro/stiri/sarbatori-sfinti-moaste/7833-sexul-premarital-un-pacat-ce-zice-biblia-sexul-inainte-de-nunta-este-imoral.html]

“Fata trebuie să înțeleaga consecințele actului său și trebuie să știe că nu există nicio garanție că băiatul isi va îndeplini promisiunea. El poate sau nu poate face acest lucru. Ea trebuie să înțeleagă că se angajeaza într-un act care nu numai că este imoral, dar, de asemenea, se mai si opune principiilor tuturor religiilor. Nicio religie din lume nu permite sexul inainte de casatorie”, a conchis instanța de judecată, în timp ce a achitat un angajat al unei companii multinaționale, de acuzația de viol. Bărbatul, în vârstă de 29 de ani, un rezident din Punjab, a fost arestat atunci când o femeie, care efectua o muncă de secretariat și administrativa la o companie privată din Delhi, a depus o plângere de viol împotriva acestuia, în mai 2011. În plângerea ei, femeia afirma că barbatul, pe care il cunoscuse prin intermediul unui site-web cu chat, în iulie 2006, s-a folosit de ea pentru a avea relații fizice, in mai multe rânduri, promițându-i să se căsătorească cu aceasta.