Oare s-a impartit Hristos? – Saptamana de Rugaciune pentru Unitatea Crestinilor – 2014

CEC le cere membrilor sai sa participe la Saptamana de Rugăciune pentru Unitatea Creștinilor – 2014.

Conferința Europeana a Bisericilor face apel la membrii săi, să se alăture Săptămânii de Rugăciune pentru Unitatea Creștinilor, în mod tradițional celebrată între 18-25 ianuarie.

Congregațiile și parohiile din întreaga Europă să participe la Săptămâna de Rugăciune.

“A ne ruga împreună pentru unitatea Bisericii, reprezinta cel mai puternic mod prin care cele 115 Biserici membre pot demonstra spiritul ecumenic. De aceea, le cerem să se alăture Săptămânii de Rugăciune pentru Unitatea Creștinilor”, a declarat secretarul general al CEC, Rev Dr Guy Liagre.

“Oare s-a împărţit Hristos?” – aceasta este tema Săptămânii de rugăciune pentru 2014, și este inspirata din Epistola Sfântului Apostol Pavel către Corinteni (1:1-17).

Un text pentru aceasta săptămâna a fost publicat, în comun, de către Consiliul Pontifical pentru Promovarea Unității Creștinilor și de Consiliul Mondial al Bisericilor, prin intermediul Comisiei de Credință și Constituție.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.