Un savant roman da in judecata Autoritatea Israeliana de Antichitati, cerand o despagubire de 3 milioane dolari

Dealerul român de antichități, Robert Deutsch, un co-inculpat achitat în Israel in “procesul fals al secolului” (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe), a depus o plângere împotriva Autoritatii de Antichități Israeliene (IAA) de peste 3 milioane dolari daune.

Deutsch acuza Autoritatea Israeliana de Antichități de calomniere, deteriorarea sanatatii și distrugerea reputației sale profesionale și academice, in urma unor acuzatii si unei urmariri penale care s-au dovedit a fi false (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe).

Deutsch este un imigrant român în Israel, dealer de antichități de succes, cu magazine în unele dintre hotelurile si domeniile cele mai exclusiviste din Tel Aviv.

Cel putin inainte de acest caz, Deutsch era cunoscut, insa, ca savant respectat. El este, in plus, arheolog, fiind supraveghetor în excavarea din Meghido înainte de acest caz. Pe scurt, se pare ca acest caz a fost devastator pentru Deutsch, in multe feluri distrugandu-i viața.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.