Georgienii nu vor accepta ‘valorile’ globalizarii care se opun Legii lui Dumnezeu

Georgia ar trebui să beneficieze de pe urma globalizării numai prin ceea ce ii este util și nu sa admita ceea ce este daunator starii morale a societății, a declarat Patriarhul catolicos al Întregii Georgii, Ilia al II-lea.

Astăzi, în lume există evenimente care nu au mai existat pana acum, si care asteapta raspunsuri care nu au mai fost discutate pana astazi. De exemplu, se discută public despre căsătoria gay. “Acesta este un păcat, respins de Biserica” – a declarat Ilia al II-lea, in urma cu o zi, la sfârșitul slujbei oficiate in Catedrala Sfânta Treime din Tbilisi.

Potrivit acestuia, procesul de globalizare nu trebuie oprit, dar: “noi trebuie să primim doar ceea ce ii este de folos Georgiei, iar ceea ce contravine Legii lui Dumnezeu, poporul ortodox georgian nu va accepta”, a spus Patriarhul.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.