Presedintele Siriei, Assad, ii scrie Papei Francisc

Diplomația Vaticanului isi continuă eforturile pentru dialog și pace în Siria. In acest sens, ieri, Vaticanul a gazduit o delegație a guvernului sirian.

Secretarul de stat al Vaticanului, Mons. Pietro Parolin, și secretarul pentru relații cu statele, Arhiepiscopul Dominique Mamberti, au primit ieri dimineață delegația, conform unui anunt facut ulterior de purtătorul de cuvânt al Vaticanului, Rev. Federico Lombardi.

“Delegația a adus un mesaj, din partea Președintelui Assad, pentru Papa, și expune poziția guvernului sirian”, a declarat sursa.

Pacea în Siria s-a aflat si in centrul mesajului de Crăciun al Papei Francisc, prezentat miercuri, 25 decembrie: Papa a cerut încetarea focului și asigurarea de asistență umanitară populației.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.